RADYAL PRESLEME

REMS Mini-Press ACC

Akülü radyal pres makinesi

Kapanma cebri işlem tertibatı ile donatılmış tüm geçerli pres fitting sistemlerinde, pres fitting bağlantıları için geliştirilmiş üniversal fonksiyonlu. Akü ve şebeke üzerinden çalıştırmak üzere tasarlanmıştır.Ø 10–40  mm çapında pres bağlantıları içindir.


REMS Mini-Press ACC –Üniversal olarak Ø 40  mm çapına kadar.
Süper hafif, çok küçük ve çok pratik. Cebri işlem tertibatı. Pres pensesini otomatik olarak kilitleme tertibatı.


REMS ECO - PRESS

El tipi radyal pres

Tüm geçerli Pres-fitting sistemleriyle, pres fitting bağlantılarının gerçekleştirilmeleri için geliştirilmiş el tipi üniversal radyal pres

Plastik ve lamine borularla yapılan bağlantılar için Ø 10–26 mm. REMS Pres penseleri diğer markaların Radyal presleri için de

REMS Eco-Press – Ø 26 mm. çapa kadar üniversal olarak

Saniyede ve emniyetli bir biçimde presleme işlemi


REMS Power-Press E

Elektrikli radyal pres tertibatı

Tüm geçerli pres fitting sistemleriyle, pres fitting bağlantılarının gerçekleşmeleri için geliştirilmiş üniversal, pratik elektrikli el aletiØ 10–76 (108) mm. çapında pres bağlantıları içindir. REMS Pres penseleri diğer markaların Radyal presleri için de

REMS Power-Press E – Ø 76 (108) mm. çapına kadar üniversal olarak

Saniyeler içinde güvenilir pres işlemleri. Pres penselerinde otomatik kilitlenme tertibatı.


REMS POWER-PRESS 2000

Kapatma elektroniği ile donatılmış elektrikli radyal pres

Kapanma elektroniği ile donatılmış tüm geçerli pres fitting sistemlerinde, pres fitting bağlantıları için geliştirilmiş üniversal fonksiyonlu ve pratik elektrikli el aleti

Ø 10–76 (108) mm. çapında pres bağlantıları için. REMS Pres penseleri diğer markaların Radyal presleri için de

REMS Power-Press 2000 – Ø 76 (108) mm. çapına kadar üniversal olarak

Saniyeler içerisinde güvenli pres işlevleri. Otomatik kapama tertibatı. Pres pensesini otomatik olarak kilitleme tertibatı. Tüm geçerli pres fitting sistemleri için komple REMS pres penseleri takımı.


REMS POWER PRESS ACC

Cebri işlem tertibatlı elektrohidrolik radyal pres

Tüm geçerli pres fitting sistemleriyle, pres fitting bağlantılarının gerçekleştirilmeleri için geliştirilmiş üniversal, elektrikli radyal tipi elektrikli el aleti.

Ø 10–76 (108) mm çapında pres bağlantıları için. REMS Pres penseleri diğer markaların Radyal presleri için de. Alman kalite ürünü. Automatic Circuit Control (Otomatik kilitleme tertibatı) ile donatılmıştır. 

REMS Power-Press ACC – Ø 76 (108) mm. çapına kadar üniversal olarak

Cebri işlem tertibatı ile donatılmıştır. Saniyeler içerisinde güvenli pres işlevleri. Pres pensesini otomatik olarak kilitleme tertibatı. Tüm geçerli pres fitting sistemleri için komple REMS pres penseleri takımı.


REMS AKKU-PRESS

Kapatma sinyali ile donatılmış akülü radyal pres

Kapanma sinyali ile donatılmış tüm geçerli pres fitting sistemlerinde, pres fitting bağlantıları için geliştirilmiş üniversal fonksiyonlu. Akü ve şebeke üzerinde çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır.

Ø 10–76 (108) mm. çapında pres bağlantıları için. REMS Pres penseleri diğer markaların Radyal presleri için de.

 REMS Akku-Press – Ø 76 (108) mm. çapına kadar üniversal olarak

Saniyeler içerisinde güvenli pres işlevleri. Pres pensesini otomatik olarak kilitleme tertibatı. Tüm geçerli pres fitting sistemleri için komple REMS pres penseleri takımı.

 

REMS AKKU-PRESS ACC

Kapatma cebri işlem tertibatı ile donatılmış akülü radyal pres

Kapatma cebri işlem tertibatı ile donatılmış tüm geçerli pres fitting sistemlerinde, pres fitting bağlantıları için geliştirilmiş üniversal fonksiyonlu. Akü ve şebeke üzerinde çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır.

Ø 10–76 (108) mm. çapında pres bağlantıları için. REMS Pres penseleri diğer markaların Radyal presleri için de. 

REMS Akku-Press ACC – Ø 76 (108) mm. e kadar üniversal

Saniyeler içerisinde güvenli pres işlevleri. Cebri işlem tertibatı ve servis elektroniği ile donatılmıştır. Pres pensesini otomatik olarak kilitleme tertibatı. Tüm geçerli pres fitting sistemleri için komple REMS pres penseleri takımı.

REMS PRES PENSELERİ

REMS Eco-Press, REMS Power-Press E, REMS Power-Press 2000, REMS Akku-Press, REMS Akku-Press ACC ve diğer ürünler için aksesuar

REMS – Yüksek derecede yüklenebilirlik özelliği taşıyan özel yöntemle setleştirilmiş özel çelikten üretilmiştir.

Doğru malzeme seçimi, malzemelerin hassas bir biçimde işlenmeleri ve özel olarak geliştirilmiş sıcak işlemlerden geçirilmeleri, REMS Pres penselerinin güvenilir biçimde çalışmaları ve uzun ömürlerinin garantisidir. Bundan dolayı REMS Pres penseleri özel olarak sertleştirilmiş özel çeliklerden, yüksek sağlamlıkta imal edilmektedir. Gerekli sisteme özgü pres biçimi, pres çenelerinin yüzeylerine işlenmesi gibi, pres çeneleri üzerinde gerekli dış işlemler de, pres biçiminin ve boru ebadının işaretlenmeleri ile birlikte tek işlev biçiminde CNC-Merkezinde en hassas biçimde işlenmektedir ve makinesel bakımdan hassas biçimde yuvarlatılmaktadır. Bu yöntem, döküm yöntemiyle elde edilen nihai pres biçiminden daha hassas toleranslara sahiptir. Tüm * ile işaretlenmiş pres penseleri REMS Eco-Press tahrik sistemiyle uyumludur. Bundan dolayı basit ve düzgün depolama olanağı sağlanmaktadır.

REMS Pres pensesi (S) daha büyük boyutlar için 3 parçalı donatılmıştır. Süper basit, süper hızlı.


REMS KERPETENLERİ M

REMS Eco-Press, REMS Power-Press E, REMS Power-Press 2000, REMS Akku-Press, REMS Akku-Press ACC ve diğer ürünler için aksesuar

Yüksek derecede yüklenebilirlik özelliği taşıyan M-Ayırma penseleri özel yöntemle sertleştirilmiş özel çelikten üretilmiştir ve dişli çubukları kesmek için tasarlanmıştır.

Çelik ve paslanmaz çelik için M 6–M 12. Sertlik sınıfı 4.8 (400 N/mm2)e kadar

REMS kerpetenleri M CNC-işleme merkezlerinde yüksek hassasiyet doğrultusunda üzerlerinde bulunan dişlerle donatılmıştır ve ayırma işlevi doğrultusunda dişli çubuğu dişler doğrultusunda yönlendirmektedir.

Çevrilebilen kesme parçaları sayesinde iki misli ömür sağlamaktadır. Çapak oluşmaksızın istenilen ölçüler doğrultusunda ayırma işlemi gerçekleşmektedir.


REMS KABLO MAKASI

REMS Radyal tipi pres sistemleri ve diğer markaların radyal tipi pres sistemleri için aksesuar

Yüksek derecede yüklenimler için tasarlanmış ve dövme tipi, özel yöntemler doğrultusunda sertleştirilmiş çelik donanımı ile, elektrik kablolarının kesilmeleri için öngörülmüştür.

Elektrik kablo çapları Ø 30 mm'e kadar

REMS Kablo makası değiştirilebilir kablo kesme makasları, CNC işleme merkezlerinde, yüksek hassasiyet doğrultusunda, özel bıçak geometrik biçimler ile donatılmıştır ve uzun ömürlü olarak tasarlanmıştır. Geniş kesme çapı alanı bulunmaktadır.