KANAL AÇMA

REMS YUVARLAMALI KANAL AÇMA

Yuvarlamalı kanal açma

Yağ basınçlı hidrolik tahrik sistemine sahip sağlam ve aynı zamanda kompakt bir biçimde tasarlanmış, boru üzerinde yuvarlama yöntemiyle, boru bağlantı sistemleri üzerinde gerekli çentik/kanal açma işlevleri için geliştirilmiştir.

Şantiye çalışma ortamlarına uygun. Çelik borular DN 25–200 (300) 1–8" (12"), s 7 mm'e kadar. Paslanmaz malzemeden imal edilmiş çelik borular, bakır, aluminyum ve PVC Borular için. 

REMS yuvarlama yöntemiyle kanal açma tertibatı - kompakt - üniversal


REMS YUVARLAMALI KANAL AÇMA

Yuvarlama yöntemiyle kanal açma makinesi

Yağ basınçlı hidrolik tahrik sistemine sahip sağlam ve aynı zamanda kompakt bir biçimde tasarlanmış, boru üzerinde yuvarlama yöntemiyle, boru bağlantı sistemleri üzerinde gerekli çentik/kanal açma işlevleri için bu yüksek verimli makine geliştirilmiştir.Tesisat döşeme, Sprinkler sistemleri, büyük kalorifer tesisatları, sanayi ve madencilik alanları ile şantiyeler ve tamirhaneler içindir.

Çelik borular DN 25–200 (300) 1–8" (12"), s 7 mm'e kadar. Paslanmaz malzemeden imal edilmiş çelik borular, bakır, aluminyum ve PVC borular için boru dişleri 1/16–2", 16–63 mm, pim dişleri 6–60 mm, 1/4–2" dönüştürme seti.

REMS Magnum RG – 12"e kadar kompakt olanı